Wat waardering kan doen

Waardering

Na alle leuke, lieve, mooie en vooral bewonderende reacties tijdens de opening van mijn foto-expositie ‚Kom kijken door de ogen van een elfje en ontdek de magie’, heb ik nu zo’n zin om met m’n fotowerk door te gaan. Ik heb, de dag na de opening, vleugeltjes en loop de hele dag te fladderen. Wat gezien worden en waardering met je kunnen doen zeg. Wat gezien worden en waardering met mij doen. Ik voel me zo blij en kan niet wachten om aan de slag te gaan. Maar ja, op een ieniemienie laptop met te weinig geheugen om Lightroom op te installeren is de pret er wel snel af.

Maar dan ….

Door hele gelukkige omstandigheden heb ik de, door mij, al jaren, fel begeerde, iMac kunnen kopen. Hij staat nu voor mijn neus met z’n 21,5 inch beeldscherm. Wow, wat groot! En wat mooi!
Ik installeer mijn foto’s erop en een proefversie van Lightroom en doe hier een daar een aantal bewerkingen aan wat foto’s. Blij, blij, blij, want het is zoooooo mooi. En dan weet ik nog lang niet hoe alles in Lightroom werkt. Dat belooft nog wat 🙂

foto's bewerken met Lightroom

Even dromen

Ik zie het al helemaal voor me. Het is mei 2014 en ik ga regelmatig op pad om foto’s te maken in opdracht voor klanten en voor mijzelf. Dan thuis de mooiste er uit zoeken, bewerken en verwerken. Ik ben bezig voor mijn volgende expositie, voor het bedrijf dat een mooie serie aan de muur wil hebben, voor boven de bank bij een klant thuis, voor mijn boek, voor de websites van een aantal klanten, voor  hun folders en flyers en voor een boekillustratie. De opdrachten stromen binnen, ik krijg van iedereen waardering. Precies zoveel als ik fijn vind. Ik heb de sociale dienst ver achter me gelaten. ‚Een hobby’ werd het genoemd en ze hebben gelijk hoor, maar wát voor een hobby. Eén waarmee ik in mijn onderhoud kan voorzien én waarbij ik iedere dag, al fladderend, magische plaatsjes mag maken.

Wat wil een elfje nog meer

Een mooie droom toch? En het is zelfs mogelijk. Ik ga m’n ogen en oren goed openhouden om mijn klanten te vinden. En mag ik jullie vragen je ogen en oren ook goed open te houden voor mij?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.