Val me niet lastig met chatten

Posted on 29 januari 2015

Ken je dat?

Ik speel al een tijdje WordOn op m’n mobiel. Een spel waarbij je met 7 letters van jezelf en 2 van de tegenstander woorden gaat leggen. En wie het vaakst de beste woorden legt heeft gewonnen.

Anderen uitnodigen

Ik vind het een leuk spel en nodig regelmatig willekeurige mensen uit om het met mij te spelen. Of eigenlijk doet de app dat, als ik het aangeef ;-). De app vraagt dan iemand, die op jouw spelniveau zit, om met je te spelen. En de ander kan dit accepteren. Of weigeren natuurlijk.

Chatten

Nu wil het geval dat er ook een mogelijkheid om te chatten in het spel zit. En zo nu en dan is er eens iemand die je succes wenst. ‘Leuk’  denk je dan, maar owee als je de ander ook succes wenst. Ik heb regelmatig het gevoel in een chatbox beland te zijn. En dan roep ik tegen m’n lief: ‘ik heb weer een prater’.

Hele interessante gesprekken

En dan krijg je werkelijk hele interessante gesprekken. Luister maar.
Een recent gesprek ging als volgt:
Hij: succes
Ik: dank je, jij ook
Hij: wil je chatten
Ik: nee
En toen heeft hij het spelletje gelijk gestopt. Huh?????

Nog één:
Hij: hi
Hij: hi
Hij: ?
En ook toen weer werd het spel beëindigt. Echt hè!

Geen geleuter, ik wil niet chatten

Beste mannen, ik wil niet chatten over dat je slechte letters hebt, of op je werk niets te doen, of dat ik zo mooi op de foto sta (waar jullie overigens wel gelijk in hebben:-), maar als ik dat wil horen vraag ik er wel naar, goed?)
Ik wil gewoon WordOn spelen, zonder al dat geleuter.

Chatbox

Dus hierbij mijn tip: Ga eens lekker naar de kroeg om contacten op te doen, of beter nog: schrijf je in bij een chatbox. Die zijn daar namelijk voor en eh, wie weet ontmoet je daar wel iemand die ook van geleuter houdt, maar val mij er niet meer mee lastig alsjeblieft.

val me niet lastig

Update over het chatten

Wat goed van WordOn! Ze hebben een nieuwe functie toegevoegd, namelijk dat je het chatten aan of uit kunt zetten. Ik verwacht dat als je de chatfunctie uitzet, je alleen nog serieuze spelers zult treffen, want daten is dan niet meer mogelijk. Wat een verademing!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.