Mijn Zelf in beeld nader bekeken

Zelfbeeld

Ik kijk net bij de statistieken van deze website en zie dat er iemand via de pagina ‘beeldhouwwerk’, naar de pagina ‘Zelfinbeeld’ is gegaan. En in een flits realiseer ik me dat de beelden die op deze website staan en die ik zelf heb gemaakt, mijn ‘Zelf’ in beeld brengen. Beelden die alleen maar konden verbeelden hoe ik er op dat moment bij zat, of wat ik net doorgemaakt had.

Therapeutische en helende beelden

Het maken van deze beelden was een therapeutisch en helend proces. Het was het zichtbaar maken van mijn Zelf.  Letterlijk zelf in beeld, een beeld van mijzelf, een zelfbeeld, waardoor ik zelf in beeld kwam.

Zelfinbeeld

Zo bijzonder dat ik dan nu voor de fotopresentatie op de naam ‘Zelfinbeeld’ gekomen ben. Want eigenlijk gebeurt bij ‘ZelfinBeeld’ hetzelfde, alleen is het medium anders.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.