Flyeren voor de expositie van mijn macrofoto’s

Mijn stad leren kennen door te flyeren

Vanmorgen op stap om mijn flyers, voor de expositie van mijn macrofoto’s in Villa2B, op te hangen in de stad. Van te voren heb ik samen met m’n lief uitgezocht waar ik zou kunnen vragen of de flyer mocht hangen. Aan de hand daarvan heb ik de route uitgestippeld. Gelijk een mooie manier om mijn stad te leren kennen, want jawel, sinds half augustus 2012 is Arnhem mijn stad.

En door te fietsen ….

Als eerste naar Kunstbedrijf Arnhem dat, aan de Verlengde Hoflaan, boven op een heuvel ligt. Op de fiets! Nou dat heb ik geweten. Ik als ongeoefend fietser de heuvel op, maar …. het is me gelukt. Alleen had ik wel even een paar minuten nodig om m’n ademhaling weer rustig te krijgen. Tja, ook dat is mijn stad.
M’n flyer werd meteen op het prikbord erbij gehangen en toen ik vroeg of ze er ook exposities hadden, kreeg ik gelijk een vriendelijke uitleg. Ik heb m’n visitekaartje afgegeven en word binnenkort teruggebeld. Dus wie weet hangen mijn macrofoto’s daar straks wel te schitteren.

fotoexpositie Agnes van der Graaf

Wat een welkom

Ook bij het Posttheater, de VVV, de Volksuniversiteit en bij boekwinkel Dekker de Slegte werd ik allervriendelijkst begroet en mocht de flyer hangen. Ik werd er helemaal blij van, van zoveel vriendelijke mensen en zoveel medewerking. Wat heerlijk om hier te wonen. Jaah, ook dit is mijn stad. Nu maar hopen dat er mensen naar mijn macrofoto’s komen kijken.

Zo trots

Tot en met 9 april zijn ze te zien bij Villa2B,Hartenkoning 2, Arnhem. Mooi gelegen in het bos, dus een leuke combinatie van kunst en natuur. En voor 2 euro kan je er ook nog een heerlijke kop koffie drinken.
Wil je langs komen, kijk dan even op Home voor de mogelijkheden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.