Een nieuwe start

Zo heel langzaam aan kom ik weer in beweging en verdwijnt mijn burn-out naar de achtergrond. Maar voorzichtigheid blijft geboden, want als ik enthousiast raak, weet ik m’n grens niet meer zo goed te bewaken. Gelukkig geeft mijn lijf goed aan waar die grens ligt en als het me lukt om er naar te luisteren, gaat het goed.

Kom nu eens op aarde Agnes!

Om mezelf te helpen om voorgoed van de burn-out af te komen en een nieuwe start te maken, ga ik naar een therapeute. En, oh wonder, hier krijg ik te horen wat ik bij anderen ook steeds maar te horen heb gekregen. Alleen word het me deze keer wel heel duidelijk gezegd:
‘Je leeft met de wetten van het universum in plaats van met die van de aarde. Dan is het logisch dat je steeds je energie kwijt raakt en maar niets van de grond krijgt hier.’
Mijn opdracht is om mij de aardse wetten eigen te maken.

Help! Ik moet Risk spelen

‘Maar hoe leer ik die aardse wetten dan?’: vraag ik haar. Als antwoord krijg ik dat ik Risk en Monopoly mag gaan spelen. Ik krijg gelijk de kriebels, want aan Monopoly kleeft voor mij de herinnering dat ik als klein meisje nooit plezier had in dat spel, omdat mijn broer, die 4 jaar ouder is, altijd vals speelde. Risk ken ik echter niet, maar als ik hoor waar het over gaat, voel ik een grote weerzin. Ik houd er niet van om te strijden, om strategieën te bedenken, om grof te verliezen. Maar ja, ik moet wát over hebben voor een nieuwe start!

Wat moet deze blog op deze website?

Misschien vraag je je af: ‘Waarom staat deze blog op deze website?’ Dit soort dingen schrijf ik normaal gesproken op mijn blogpagina van Gewoon Agnes. Maar één van de aardse wetten die ik aan het leren ben, is om een stap vooruit te denken, zodat ik straks als fotograaf en energetisch therapeut, mijn eigen geld kan verdienen. Alleen de gedachte daaraan maakt me al zo blij.

Een nieuwe start

Ik ga me nu klaarstomen, zodat ik in 2015 in volle bloei kan komen. Dus houd me in de gaten!

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.