Boekje ‘Harige Haiku’s’ in the picture

Had ik mijn boekje maar niet gemaakt

Ik lig in bed en voel me erg onzeker. Waarom heb ik m’n boekje eigenlijk afgemaakt? Waarom ben ik ermee naar buiten gekomen? Niemand reageert op mijn mail. Er is nog niemand die het heeft besteld. Had ik het nu maar niet gedaan.

Niemand?

Maar het is helemaal niet waar dat er niemand heeft gereageerd. Ik heb al een paar lieve reacties gekregen, maar inderdaad nog geen bestellingen. Het is een klein boekje, het kost veel geld en je kunt het niet even inkijken, dus ik snap best dat het niet besteld wordt.

Gewoon leuk

Dat is ook niet de reden dat ik ‘Harige Haiku’s’ heb gemaakt. Ik maakte het boekje, omdat ik het gewoon leuk vind om het te doen. Ik word er blij van als ik mij verbind met de foto, waardoor er een tekst in mij naar boven komt. Wat wil ik dan nog meer?

Angst

Wat werkt dat toch raar in mijn hoofd. Ik doe iets wat ik leuk vind. Ik vind het resultaat ook leuk, maar mijn oude angst om niet goed/dom gevonden te worden, steekt gewoon weer de kop op.

‘Het moet wel goed/perfect zijn en dat is het niet. Zo bijzonder is het boekje niet.’

Het kleine meisje is er weer.

Niet laten weerhouden

Maar gelukkig heb ik mij niet laten weerhouden. Ik heb het gewoon gedaan, omdat ik dat wilde. En of ik nu wel of geen reacties krijg, of het nu wel of niet gekocht wordt, dat maakt niet uit. Ik heb een droom waargemaakt en daar gaat het uiteindelijk om.

Blij maken?

Maar ik hoop natuurlijk stiekem dat ik je wel blij kan maken met een pagina uit m’n boekje :-).

Harige Haiku's boekjeHarige Haiku's boekje

Toch kopen?

Zo staan er nog meer in het boekje. Mocht je bij het zien van dit voorbeeld denken: wow, zoiets wil ik mezelf (of iemand anders) graag cadeau doen, stuur me dan even een mailtje.(€18,50 incl. verzendkosten)

 

3 gedachten aan “Boekje ‘Harige Haiku’s’ in the picture”

 1. Beste Agnes,

  Hoe blij ben ik met jouw boekje ‘Harige Haiku’s’!
  Elke keer als ik het vastneem en willekeurig er eentje lees, komt er een bepaalde rust over me. Zaaaalig!

  Het typische (voor mij althans) aan een haiku is de beleving/ervaring bij een beeld, een beleving of het moment van ervaren waaruit de tekst ontstaat. Maar de jouwe worden voor mij in je boekje versterkt vanuit het beeld uit jouw lens. Zo krachtig!
  Je teksten zijn de jouwe en die zijn absoluut mooi! Het is zo fijn om hier als lezer mee van te mogen genieten!
  Maar je foto’s zijn subliem! Stuk voor stuk pareltjes!
  Als ik voldoende plaats had; ik zou ze allemaal bestellen om hier thuis in groot formaat en ingekaderd tegen de muur te hangen! Ik heb wel een beetje plaats !

  Dankjewel om je boekje uit te geven!
  Dankjewel dat ik mag mee genieten!

  Groeten,
  Greet

 2. Kun je ook met cadeau card betalen heb er nog paar van . VVV cadeau kaart. Dat boekje lijkt me wel leuk ervan te kopen

  1. Hallo Mike,

   Sorry voor mijn late reactie, ik had geen melding doorgekregen dat er een reactie op mijn blog was. Helaas is betalen met een cadeaukaart niet mogelijk. Misschien kun je er 1 aan iemand doorverkopen?
   Warme groet,
   Agnes

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.